corner

Gyakran Ismételt Kérdések

1. Hol tudom megvásárolni a Ceta Form termékeket?
- A Ceta Form termékeit kiterjedt Viszonteladói hálózatunk Önhöz legközelebb eső boltjában tudja megvásárolni vagy a Centrotool Kft székhelyén (1102, Budapest, Halom utca 1). A viszonteladói térképet megtalálja a Viszonteladók menüpont alatt.

2. Hány év garancia jár a Ceta Form termékekre?

- A Ceta Form termékekre 5+3 év garanciát vállal a gyártó és a forgalmazó. Amennyiben ilyen jellegű problémája adódik kérjük juttassa el a terméket a vásárlás helyére! Nem foglaltaik benne a helytelen használatból illetve kopásból adódó károk.

3. A weboldalon lehet rendelést leadni?

- Ez a weboldal kizárólag tájékoztató jellegű adatokat tartalmaz. Rendelését Viszonteladói hálózatunk Önhöz legközelebbi tagjánál vagy a centrotool@centrotool.hu-n adhatja le.

4. Miért válasszam a Ceta Form termékeit?

- Mert a Ceta Form termékek valóban időtállóak, kitűnő ár/érték aránnyal rendelkeznek.
- Mert a Ceta Form szerszámok rendelkeznek az összes szükséges minőségbiztosítási tanúsítvánnyal és az előírásokat 80%-al túlteljesítik.

5. Hogyan találom meg a megfelelő szerszámot?

- A bal oldali sávban feltüntetett kategóriákra kattintva elérhetővé válnak a katalógus oldalak letölthető PDF formátumban.
- Használja a szabad szavas keresőnket a bal oldali sávban.


6. A termék katalógus képe megegyezik a termék eredeti megjelenésével?
- Megegyezik.


7. Termékeik megfelelnek az EU szabványnak?
- A termékek minden esetben megfelelnek az Uniós követelményeknek, teljesítik az előírásokat. Szükség esetán kérje a megfelelőségi nyilatkozatot.